Nasze menu
HomeNasze menu
NASZE MENU
Poznaj wykwintne dania jakie oferuje Catering Anna
Zupy
- Wykwintny rosół z domowym makaronem
- Krem z leśnych grzybów
- Krem szparagowy – tylko w sezonie
- Krem z brokułów
- Krem z zielonego groszku
- Krem z kalafiora
- Krem z pieczonej papryki
- Krem cebulowy
- Krem z pieczonej marchewki
- Krem z pora
- Barszcz czerwony czysty
- Flaki wołowe
- Zupa gulaszowa
- Węgierska zupa gulaszowa
- Bouef Strogonow z lanymi kluseczkami
- Żur
- Pikantna zupa rybna
- Grzybowa z łazankami
- Pomidorowa z ryżem lub makaronem
- Ogórkowa
- Barszcz biały
- Buraczkowa z ziemniakami puree
- Fasolowa
- Grochowa
- Kapuśniak z kiszonej kapusty na wędzonych żeberkach
- Kapuśniak ze świeżej kapusty
- Krupnik jęczmienny
- Brokułowa
- Jarzynowa wiosenna
- Kalafiorowa
Dania główne
WIEPRZOWINA
- Karkówka w sosie pieczeniowym
- Karkówka pieczona w suszonych pomidorach i cebuli
- Zrazy wieprzowe duszone z jarzynami korzennymi
- Roladka wieprzowa z mięsem mielonym i grzybami
- Roladka wieprzowa z kapustą i grzybami owinięta boczkiem
- Polędwica wieprzowa w sosie ziołowym
- Kotlet schabowy w chrupiącej panierce
- Kieszonki schabowe faszerowane pieczarką
- Kotlet wieprzowy po szwajcarsku
- Gulasz wieprzowy
- Szynka wieprzowa pieczona podana z sosem myśliwskim
- Żeberka wieprzowe pieczone w sosie własnym
- Żeberka wieprzowe pieczone w cebuli i grzybach
- Żeberka wieprzowe pieczone w cebuli i suszonych owocach
- Żeberka wieprzowe duszone w kiszonej kapuście z marchewką i grzybami
- Kotlety mielone wieprzowe z kremowym sosem pieczarkowym
- Szaszłyk wieprzowy pieczony w piwie
- Golonka gotowana
- Golonka zapiekana z kapustą po prowansalsku
- Klops (pieczeń rzymska)
- Gołąbki z ryżem i mięsem w sosie pomidorowym
WOŁOWINA
- Wołowina podana na grillowanych warzywach
- Pieczona wołowina w sosie z zielonego pieprzu
- Rolada wołowa z ogórkiem kiszonym
DRÓB
- Faszerowane udo z kaczki
- Udo z kaczki duszone w majeranku i śmietanie
- Pierś z kaczki pieczona w sosie pomarańczowym
- Pierś z kaczki pieczona w sosie żurawinowo-porzeczkowym
- Kaczka faszerowana mięsem pieczona w majeranku
- Kaczka faszerowana jabłkami
- Pieczone udo z gęsi, w czerwonym winie, tymianku i cebuli
- Udziec z indyka faszerowany cielęciną w sosie śmietanowym
- Golonka z indyka pieczona w warzywach korzennych i piwie
- Faszerowane udka z kurczaka
- Podudzie z kurczaka po staropolsku
- Kurczak z kostką w sosie śliwkowym
- Pałka z kurczaka w chrupiącej panierce z pieczywa mieszanego
- Roladka z kurczaka nadziewana marchewką z groszkiem
- Roladka z kurczaka z warzywami korzennymi w sosie serowym
- Szaszłyk drobiowy
- Pierś z kurczaka faszerowana szynką i serem
- Pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem, brokułem i serem feta
- Kotlet de volaille
- Pierś kurczaka po „hawajsku”
- Kotlet drobiowy z ryżem i brokułęm zapiekany z serem mozarella
- Filet z kurczaka z mozzarellą i suszonymi pomidorami, panierowany w białym sezamie
- Filet z kurczaka z jarmużemi i suszonymi pomidorami, panierowany w czarnym sezamie
- Filet z kurczaka w chrupiącym cieście serowym
- Filet z kurczaka w płatkach kukurydzianych
- Filet z kurczaka w migdałach
- Pierś z kurczaka – Pizza
- Nuggetsy
- Kurczak pieczony
- Wątróbka drobiowa z cebulką
- Przepiórki faszerowane
- Perliczka faszerowana
- Króli w sosie śmietanowym z majerankiem
- Królik pieczony w czerwonym winie
RYBY
- Pstrąg pieczony
- Złocisty pstrąg w migdałach
- Łosoś w sosie śmietanowo-koperkowym
- Łosoś z rusztu ze szpinakiem
- Łosoś pieczony w marynacie z kiszonego ogórka
- Sandacz na gorąco z warzywami
- Sandacz smażony soute w sosie śmietanowo – koperkowym
- Sandacz smażony soute w sosie grzybowym
- Karp pieczony
DZICZYZNA
- Polędwica z jelenia z grzybami i czerwonym winem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
- Jajka zapiekane w pomidorach (danie wegetariańskie)
- Zapiekany ser panierowany w sezamie (danie wegetariańskie)
- Cukinia faszerowana (farsz wegetariański lub mięsny)
- Papryka faszerowana (farsz wegetariański lub mięsny)
- Bakłażan faszerowany (farsz wegetariański lub mięsny)
- Kotlety sojowe zapiekane z pieczarkami i żółtym serem (danie wegetariańskie)
- Kotlety marchewkowe z białą fasolą (danie wegetariańskie)
- Ratatouille – Klasyczny gulasz z warzywny (danie wegetariańskie)
- Gołąbki z kaszą i grzybami w sosie grzybowym (danie wegetariańskie)
- Krokiety z pieczarkami (danie wegetariańskie)
- Krokiety z kapustą i grzybami (danie wegetariańskie)
Przystawki zimne
ZAKĄSKI MIĘSNE
- Rolada drobiowa z ziołami i warzywami w galarecie
- Schab nadziewany morelą w galarecie
- Schab nadziewany śliwką kalifornijską w galarecie
- Polędwica wieprzowa faszerowana ziołami w galarecie
- Szparagi zawijane z szynką i jajkiem w galarecie
- Galarciki wieprzowe
- Galarciki drobiowe
- Terrina drobiowa
- Kurczak w galaretce z żurawiny
- Polędwiczka wieprzowa Ala Wellington z grzybami
- Rolada serowa z kurczakiem i grzybami
- Indyk ze szpinakiem w cieście francuskim
- Wrap z grillowanym kurczakiem i warzywa podany z sosem sweet chili
- Podpłomyki z grillowaną karkówką
- Kulki z indyka w chrupiącej panierce z sosem curry
- Pasztet z grillowanym borowikiem podany na ciemnym chlebku
- Angielskie pie – gulasz wołowy w kruchym cieście
- Befsztyk tatarski z ogórkiem i cebulką
- Koreczek bankietowy – Szynka szwardzwaldzka, suszony pomidor, ser feta i rukola
- Pomidorki faszerowane serem cheddar, suszonymi pomidorami i szynką
- Mini burger
- Jajka otulone w schabie z farszem – Mus z łososia wędzonego na zimno i kawiorem
- Jajka otulone w schabie z farszem – Wędzona makrela/zielony groszek/pikle
- Jajka otulone w schabie z farszem – Pasta jajeczna/szczypiorek/rzodkiewka
- Jajka otulone w schabie z farszem – Sałatka z szynki, sera chedar i pomidorami
- Vol an vent z warzywnym ratatuj i szynką szwardzwaldzką
- Pasztet z kaczki z konfiturą z czerwonej cebuli (korytko)
- Pasztet z królika (korytko)
- Półmisek wędlin
ZAKĄSKI RYBNE
- Rolada szpinakowa z łososiem wędzonym
- Ślimaczki z tortilli z łososiem wędzonym
- Tatar z łososia wędzonego z czerwoną cebulką i kaparami
- Rożki z łososia wędzonego z sałatką na ciemnym chlebku
- Koreczek bankietowy – Krewetka marynowana w sosie sweet chili z mango
- Sushi ze śledzia bałtyckiego i piklowanych warzyw
- Makaron muszle faszerowany pastą z łososia wędzonego
- Marynowane jajka w soku z buraka, faszerowane tatarem ze śledzia i suszonymi pomidorami
- Bruschetta z grillowaną krewetką
- Pieczony pasztecik z łososiem i suszonymi pomidorami
- Tartinka z grillowaną krewetką i truskawką
- Krucha babeczka nadziewana tuńczykiem, zielonym groszkiem i piklami
- Krucha babeczka nadziewana pastą z łososia wędzonego
- Krucha babeczka nadziewana pastą z pstrąga wędzonego
- Terrina rybna
- Kompozycja marynowanych śledzi
- Pstrąg faszerowany w galarecie
- Karp w galarecie
- Łosoś na szpinaku w galarecie
- Pstrąg wędzony
- Sielawa wędzona
- Ryba po grecku – z warzywami korzennymi
- Ryba po japońsku – zalewa pomidorowa z ogórkiem konserwowym i cebulką
- Sandacz w zalewie octowej
- Półmisek serów
ZAKĄSKI WEGETARIAŃSKIE
- Wrap z burakami, papryką podsmażaną i guacamolle
- Pizza portobello – czyli zapiekane pieczarki z warzywami
- Tartinka z humusem awokado i suszonym pomidorem
- Vol an vent z zasmażaną kiszoną kapustą i leśnymi grzybami
- Tymbaliki z awokado, tuńczykiem i pomidorami
- Krucha babeczka z warzywami, serkiem topionym i jajkiem przepiórczym
- Sakiewki z papieru ryżowego z warzywnym ratatuj i sosem sweet chili
- Sakiewki z papieru ryżowego z farszem grzybowym
Przekąski ciepłe
- Pieczarki faszerowane
- Parówki w cieście francuskim
- Pierogi z wędzoną rybą, szpinakiem i fetą
- Pierogi z cielęciną
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Pierogi z twarożkiem
- Pierogi ruskie
- Paszteciki z grzybami
- Pasztecik z mięsem
Dodatki do mięs
- Ziemniaki
- Frytki
- Kluski śląskie
- Ryż
- Kasza
- Makaron
- Kopytka
- Gnocchi
- Gnocchi buraczane
- Szagówki marchwiowe
- Szagówki szpinakowe
- Marchewka z groszkiem
- Kapusta zasmażana słodka
- Kapusta zasmażana kwaszona
- Kapusta kwaszona z grzybami
- Bigos staropolski
- Buraczki
- Warzywa gotowane ( marchewka, brokuł, kalafior, fasolka szparagowa)
- Mizeria
- Krokiety ziemniaczane
- Pieczony burak słodko – kwaśny z czerwoną dymką
- Pieczona dynia z rozmarynem
Sałatki
- Mix sałat z kulkami serowymi w różnych smakach z sosem winegret
- Młode liście szpinaku z suszonymi pomidorami, serem feta i płatkami łososia z klasycznym sosem musztardowym
- Sałatka cezar z kurczakiem grillowanym i pikantnymi grzankami
- Włoski makaron z szynką i warzywami pod dresingiem majonezowym
- Makaron pełnoziarnisty z brukselką i awokado
- Makaron ryżowy z pomidorem, ogórkiem i papryką
- Cieciorka, fasola szparagowa i szparagi podane z sosem sweet chili
- Mix sałat z sezonowymi warzywami i sosem winegret
- Jarzynowa tradycyjna
- Grecka z serem feta
- Ryżowa z tuńczykiem
- Brokułowa z jajkiem i pomidorem
- Kalafiorowa z grillowanym kurczakiem i winogronem
- Ziemniaczana z ogórkiem kiszonym
- Rzymska z fasolą i serem feta
- Śledziowa z jabłkiem
- Gyros z kurczakiem grillowanym
- Ryżowa z kurczakiem wędzonym i ananasem
- Mix sałat z płatkami kaczki i z pomarańczą z klasycznym sosem winegret
- Sałatka z pak hoi, krewetką koktajlową i granatem okraszona sosem sweet chili
- Sałatka z pieczonych buraków, koziego sera i wędzonego pstrąga pod balsamicznym dresingiem
- Owocowa w skorupie melonie
- Owocowa w skorupie arbuza
Surówki
- Surówka z białej kapusty, jabłka i marchewki
- Surówka z białej kapusty z koperkiem
- Surówka z czerwonej kapusty
- Surówka z kapusty kwaszonej
- Surówka z kapusty pekińskiej z sosem jogurtowo ziołowym
- Surówka z selera z rodzynkami
- Surówka z marchewki z ananasem
- Surówka z porów i ananasa
Sosy zimne
- Sos tatarski
- Sos chrzanowo – porzeczkowy
- Sos czosnkowy
- Sos majonezowo-chrzanowy
- Sos musztardowy
- Sos curry
- Sos tysiąca wysp
Sosy gorące
- Sos z pieczeni
- Sos pieczarkowy
- Sos pomidorowy
- Sos grzybowy
- Sos koperkowy
- Sos potrawkowy
- Sos musztardowy
Ciasta
- Sernik wiedeński
- Sero-mak
- Sernik z brzoskwiniami
- Makowiec na kruchym spodzie z kruszonką
- Kostka alpejska
- Kukułka
- Czarny las
- Toffi
- Cuszima
- Biała dama
- Pychotka
- Ciasto z musem truskawkowym
- Ciasto z malinami
- Jabłecznik z bitą śmietaną
- Snikers
- Shrek
- Milky way
- Krówka
- Orzechowiec
- Katarzynka
- Fala dunaju
- Królewiec
- Pawie oko
- Mazurek
- Babka pieczona
- Babka gotowana
DESERY
- Rogaliki serowe
- Deser z serkiem mascarpone i owocami
- Deser oreo ze śmietanką i serkiem
- Serniczek pieczony z owocami i kruszonką
- Serniczek pomarańczowy
- Serniczek na zimno z owocami
- Krem brulee
- Panna cotta
- Truskawki z galaretką i bitą śmietaną
- Mus malinowy z białą czekoladą
- Deser rafaello
- Mus mango z nasionami chia i granolą
- Pudding cytrynowy
- Piernik z jogurtem greckim, miodem i orzechami
- Kasza manna z bakaliami, czekoladką i ciastkiem cygaretowym
- Krucha babeczka z pianką i świeżymi owocami
- Deser na bazie jogurtu naturalnego z mango i malinami
- Szarlotkowe parfait
- Mus kiwi z chia
- Pudding chia z musem kiwi
- Deser z serkiem mascarpone i słonym karmelem
- Muf finy czekoladowe
- Rurki z kremem