Nasze menu
HomeNasze menu
NASZE MENU
Poznaj wykwintne dania jakie oferuje Catering Anna
Zupy
- Wykwintny rosół z domowym makaronem
- Krem z leśnych grzybów
- Krem szparagowy – tylko w sezonie
- Krem z brokułów
- Krem z zielonego groszku
- Krem z kalafiora
- Krem z pieczonej papryki
- Krem cebulowy z grzanką serową
- Krem z pieczonej marchewki
- Krem z pora
- Barszcz czerwony czysty
- Flaczki wołowe
- Zupa gulaszowa
- Węgierska zupa gulaszowa
- Bouef Strogonow z lanymi kluseczkami
- Żurek
- Pikantna zupa rybna
- Grzybowa z łazankami
- Pomidorowa z ryżem lub makaronem
- Ogórkowa
- Barszcz biały
- Buraczkowa z ziemniakami puree
- Fasolowa
- Grochowa
- Kapuśniak z kiszonej kapusty na wędzonych żeberkach
- Kapuśniak ze świeżej kapusty
- Krupnik jęczmienny
- Brokułowa
- Jarzynowa wiosenna
- Kalafiorowa
Dania główne
- Karkówka w sosie pieczeniowym
- Karkówka w suszonych pomidorach
- Zrazy wieprzowe duszone z jarzynami
- Roladki wieprzowe z mięsem mielonym i grzybami
- Roladka wieprzowa z kapustą i grzybami owinięta boczkiem
- Polędwica w sosie ziołowym
- Kotlet schabowy w chrupiącej panierce
- Kieszonki schabowe faszerowane pieczarką
- Kotlet wieprzowy po szwajcarsku
- Gulasz wieprzowy
- Szynka wieprzowa pieczona podana z sosem myśliwskim
- Żeberka pieczone w sosie własnym
- Żeberko pieczone w cebuli i grzybach
- Żeberko pieczone w cebuli i suszonych owocach
- Żeberka duszone w kiszonej kapuście z marchewką i grzybami
- Kotlety mielone wieprzowe z kremowym sosem pieczarkowym
- Szaszłyk wieprzowy pieczony w piwie
- Golonka gotowana
- Golonka zapiekana z kapustą po prowansalsku
- Wątróbka wieprzowa panierowana
- Klops (pieczeń rzymska)
- Wołowina podana na kolorowych warzywach
- Pieczona wołowina w sosie z zielonego pieprzu
- Rolada wołowa z ogórkiem kiszonym
- Faszerowane udko z kaczki
- Udo z kaczki duszone w majeranku i śmietanie
- Pierś z kaczki pieczona w sosie pomarańczowym
- Pierś z kaczki pieczona w sosie żurawinowo-porzeczkowym
- Kaczka faszerowana mięsem pieczona w majeranku
- Kaczka faszerowana jabłkami
- Pieczone udo z gęsi, w czerwonym winie, tymianku i cebuli
- Udziec z indyka faszerowany cielęciną w sosie śmietanowym
- Golonka z indyka pieczona w warzywach korzennych i piwie
- Faszerowane udka z kurczaka
- Podudzie z kurczaka po staropolsku
- Kurczak z kostką w sosie śliwkowym
- Pałka z kurczaka w chrupiącej panierce z pieczywa mieszanego
- Roladka z kurczaka nadziewana marchewką z groszkiem
- Roladka z kurczaka z warzywami korzennymi w sosie serowym
- Szaszłyk drobiowy
- Pierś z kurczaka faszerowana szynką i serem
- Pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem, brokułem i serem feta
- Kotlet de volaille
- Pierś kurczaka po „hawajsku”
- Kotlet drobiowy „pod ryżową pierzynką”
- Filet z kurczaka z mozzarellą i suszonymi pomidorami, panierowany w sezamie
- Filet z kurczaka z jarmużemi i suszonymi pomidorami, panierowany w sezamie
- Filet z kurczaka w chrupiącym cieście serowym
- Filet z kurczaka w płatkach kukurydzianych
- Filet z kurczaka w migdałach
- Pierś z kurczaka – Pizza
- Nagetsy
- Pałeczki z kurczaka w chrupiącej panierce
- Kurczak pieczony
- Wątróbka drobiowa z cebulką
- Króli w sosie śmietanowym z majerankiem
- Królik pieczony w czerwonym winie
- Złocisty filet rybny na gorąco z warzywami
- Pstrąg pieczony
- Złocisty pstrąg w migdałach
- Łosoś w sosie śmietanowo-koperkowym
- Łosoś z rusztu ze szpinakiem
- Łosoś pieczony w marynacie z kiszonego ogórka
- Sandacz smażony soute w sosie śmietanowo – koperkowym
- Sandacz smażony soute w sosie grzybowym
- Karp pieczony
- Przepiórki faszerowane
- Perliczka faszerowana
- Polędwica z jelenia z grzybami i czerwonym winem
Przystawki zimne
- Rolada drobiowa w galarecie – np. z ziołami, z warzywami
- Schab nadziewany morelą w galarecie
- Schab nadziewany śliwką kalifornijską w galarecie
- Polędwica faszerowana ziołami w galarecie
- Szparagi zawijane szynką i jajkiem w galarecie
- Galarciki wieprzowe
- Galarciki drobiowe
- Terrina drobiowa
- Tymbaliki z awokado, tuńczykiem i pomidorami
- Kurczak w galaretce z żurawiny
- polędwiczka Ala Wellington z grzybami
- Rolada szpinakowa z łososiem wędzonym
- Rolada serowa z kurczakiem i grzybami
- Rożki z łososia wędzonego na ciemnym chlebku
- Indyk ze szpinakiem w cieście francuskim
- Kulki z indyka w chrupiącej panierce z sosem curry
- Pasztet z borowikiem podany na ciemnym chlebku
- Ślimaczki z tortilli z łososiem wędzonym
- Tatar z łososia z czerwoną cebulką i kaparami
- Angielskie pie – gulasz wołowy w kruchym cieście
- Befsztyk tatarski z ogórkiem i cebulką
- Koreczki bankietowe
- Szynka szwardzwaldzka, suszony pomidor, ser feta i Rudola
- Krewetka marynowana w sosie sweet chili z mango
- Kompozycja marynowanych śledzi
- Pstrąg faszerowany w galarecie
- Karp w galarecie
- Łosoś na szpinaku w galarecie
- Pstrąg wędzony
- Sielawa wędzona
- Ryba po grecku – z warzywami
- Ryba po japońsku – zalewa pomidorowa z ogórkiem konserwowym i cebulką
- Sandacz po cesarsku w octowej zalewie
- Sushi ze śledzia bałtyckiego i piklowanych warzyw
- Terrina rybna
- Makaron muszelki faszerowany pastą z łososia
- Półmisek wędlin
- Półmisek serów
- Pieczony pasztecik z łososiem i suszonymi pomidorami
- Jajka otulone w schabie z farszem:
- Mus z łososia wędzonego na zimno i kawiorem
- Wędzona makrela/zielony groszek/pikle
- Pasta jajeczna/szczypiorek/rzodkiewka
- Sałatka z szynki, sera chedar i pomidorami
- Marynowane jajka w soku z buraka, faszerowane tatarem ze śledzia i suszonymi pomidorami
- Krucha babeczka nadziewana:
- tuńczykiem, zielonym groszkiem i piklami
- pastą z łososia wędzonego
- warzywami, serkiem topionym i jajkiem
- Vol an vent z zasmażaną kiszoną kapustą i leśnymi grzybami
- Vol an vent z warzywnym ratatuj i szynką szwardzwaldzką
- Pomidorki faszerowane serem cheddar, suszonymi pomidorami i szynką
- Sakiewki z papieru ryżowego z warzywnym ratatuj i sosem sweet chili
- Sakiewki z papieru ryżowego z farszem grzybowym
- Wrap z grillowanym kurczakiem i warzywa podany z sosem sweet chili
- Podpłomyki z grillowaną karkówką
- Bruschetta z grillowaną krewetką
- Mini burger
- Pasztet z kaczki z konfiturą z czerwonej cebuli (korytko)
- Pasztet z królika (korytko)
- Grzybowy rament podany na cykorii
- Pieczona śliwka w wędzonym boczku
Przekąski ciepłe
- Bigos staropolski
- Pieczarki faszerowane
- Gołąbki z ryżem i mięsem
- Gołąbki wegetariańskie z kaszą i grzybami
- Krokiety z pieczarkami
- Krokiety z kapustą i grzybami
- Papryka faszerowana
- Cukinia faszerowana
- Bakłażan faszerowany
- Parówki w cieście francuskim
- Jajka zapiekane w pomidorach
- Zapiekany ser panierowany w sezamie
- Pierogi z wędzoną rybą, szpinakiem i fetą
- Pierogi z cielęciną
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Pierogi z twarożkiem
- Pierogi ruskie
- Paszteciki z grzybami
- Pasztecik z mięsem
Dodatki do mięs
- Ziemniaki
- Frytki
- Kluski śląskie
- Ryż
- Kasza
- Makaron
- Kopytka
- Marchewka z groszkiem
- Kapusta zasmażana
- Kapusta po prowansalsku
- Kapusta z grzybami
- Buraczki
- Warzywa gotowane ( marchewka, brokuł, kalafior, fasolka szparagowa)
- Mizeria
- Krokiety ziemniaczane
- Szagówki marchwiowe
Szagówki szpinakowe
Sałatki
- Mix sałat z kulkami serowymi w różnych smakach z sosem winegret
- Młode liście szpinaku z suszonymi pomidorami, serem feta i płatkami łososia z klasycznym sosem musztardowym
- Sałatka cezar z kurczakiem i pikantnymi grzankami
- Włoski makaron z szynką i warzywami pod dresingiem majonezowym
- Makaron pełnoziarnisty z brukselką i awokado
- Makaron ryżowy z pomidorem, ogórkiem i papryką
- Pieczony burak słodko kwaśny z czerwoną dymką
- Mix sałat z cieciorką, fasolą i pieczonymi szparagami
- Mix sałat z sezonowymi warzywami i sosem winegret
- Jarzynowa tradycyjna
- Grecka z serem feta
- Ryżowa z tuńczykiem
- Brokułowa z jajkiem i pomidorem
- Kalafiorowa z grillowanym kurczakiem
- Ziemniaczana z ogórkiem kiszonym
- Rzymska z fasolą i serem feta
- Śledziowa z jabłkiem
- Gyros z kurczakiem grillowanym
- Ryżowa z kurczakiem wędzonym i ananasem
- Mix sałat z płatkami kaczki i z pomarańczą z klasycznym sosem winegret
- Sałatka z pak hoi, krewetką koktajlową i granatem okraszone sosem sweet chili
- Sałatka z pieczonych buraków, koziego sera i wędzonego pstrąga pod balsamicznym dresingiem
- Owocowa w skorupie melonie
- Owocowa w skorupie arbuza
Surówki
- z białej kapusty, jabłka i marchewki
- z białej kapusty z koperkim
- z czerwonej kapusty
- z kapusty kiszonej
- z kapusty pekińskiej z sosem jogurtowo ziołowym
- z selera
- z marchewki z ananasem
- z porów
- z sezonowych warzyw z sosem winegret
Sosy zimne
- Tatarski
- Chrzanowo – porzeczkowy
- Czosnkowy
- Majonezowo-chrzanowy
- Musztardowy
- Curry
Sosy gorące
- Sos z pieczeni
- Sos pieczarkowy
- Sos pomidorowy
- Sos grzybowy
- Sos koperkowy
- Sos potrawkowy
- Sos musztardowy
Ciasta
- Sernik wiedeński
- Sero-mak
- Sernik z brzoskwiniami
- Makowiec na kruchym spodzie z kruszonką
- Kostka alpejska
- Kukułka
- Czarny las
- Toffi
- Cuszima
- Biała dama
- Pychotka
- Ciasto z musem truskawkowym
- Ciasto z malinami
- Jabłecznik z bitą śmietaną
- Snikers
- Shrek
- Milky way
- Krówka
- Orzechowiec
- Katarzynka
- Fala dunaju
- Królewiec
- Pawie oko
- Mazurek
- Babka pieczona
- Babka gotowana
DESERY
- Rogaliki serowe
- Deser z serkiem mascarpone i owocami
- Deser oreo ze śmietanką i serkiem
- Serniczek pieczony z owocami i kruszonką
- Serniczek pomarańczowy
- Sernik na zimno z owocami
- Krem brulee
- Panna cotta
- Truskawki z galaretką i bitą śmietaną
- Mus malinowy z białą czekoladą
- Deserki rafaello
- Pudding z mango i owoców leśnych z kruchym ciastkiem
- Pudding cytrynowy
- Piernik z jogurtem greckim, miodem i orzechami
- Kasza manna z bakaliami, czekoladką i ciastkiem cygaretowym
- Krucha babeczka z pianką i świeżymi owocami
- Deser na bazie jogurtu naturalnego z mango i malinami
- Muf finy makowe
- Muf finy czekoladowe
- Rurki z kremem