Nasze menu
HomeNasze menu
NASZE MENU
Poznaj wykwintne dania jakie oferuje Catering Anna
Zupy
- Chłodnik z botwiny
- Chłodnik z cukinii i ogórka
- Wykwintny rosół z domowym makaronem
- Krem z leśnych grzybów
- Krem szparagowy – w sezonie
- Krem z brokułów
- Krem z zielonego groszku
- Krem z kalafiora
- Krem z pieczonej papryki
- Krem cebulowy
- Krem z pieczonej marchewki
- Krem z pora
- Krem z pomidorów
- Barszcz czerwony czysty
- Flaki wołowe
- Flaki z boczniaków
- Zupa gulaszowa
- Węgierska zupa gulaszowa z mięsnymi pulpecikami
- Bouef strogonow z lanymi kluseczkami
- Żur na białej kiełbasie
- Pikantna zupa rybna
- Grzybowa z łazankami
- Pomidorowa z ryżem lub makaronem
- Ogórkowa
- Barszcz biały
- Buraczkowa z ziemniakami puree
- Fasolowa
- Grochowa
- Kapuśniak z kiszonej kapusty na wędzonych żeberkach
- Kapuśniak ze świeżej kapusty
- Krupnik jęczmienny
- Brokułowa
- Jarzynowa wiosenna
- Kalafiorowa
- Ziemniaczana na wędzonce
Dania główne
Wieprzowina
- Karkówka w sosie pieczeniowym
- Karkówka pieczona w suszonych pomidorach i cebuli
- Karkówka pieczona w cebuli i grzybach
- Karczek z kością w warzywach korzennych
- Bitki wieprzowe duszone z jarzynami korzennymi
- Roladka wieprzowa z mięsem mielonym i pieczarką
- Roladka wieprzowa z kapustą i grzybami owinięta boczkiem
- Polędwica wieprzowa w sosie ziołowym
- Polędwica wieprzowa w sosie kurkowym
- Kotlet schabowy w chrupiącej panierce
- Kieszonki schabowe faszerowane pieczarką
- Kotlet wieprzowy po szwajcarsku zapiekany z pieczarkami i żółtym serem
- Sakiewki wieprzowe z porem i sosem tatarskim
- Gulasz wieprzowy
- Szynka wieprzowa pieczona podana z sosem myśliwskim
- Żeberka wieprzowe pieczone w sosie własnym
- Żeberka wieprzowe pieczone w cebuli i grzybach
- Żeberka wieprzowe pieczone w cebuli i suszonych owocach
- Żeberka wieprzowe duszone w kiszonej kapuście z marchewką i grzybami
- Kotlety mielone wieprzowe z kremowym sosem pieczarkowym
- Klops (pieczeń rzymska)
- Gołąbki z ryżem i mięsem w sosie pomidorowym
- Szaszłyk wieprzowy pieczony w piwie
- Golonka gotowana
- Golonka zapiekana z kapustą po prowansalsku
Wołowina
- Bitki wołowe podane na grillowanych warzywach
- Bitki wołowe w sosie z zielonego pieprzu
- Rolada wołowa z ogórkiem kiszonym
- Pręga wołowa w sosie winno musztardowym
Drób
- Faszerowane udo z kaczki
- Udo z kaczki duszone w majeranku i śmietanie
- Pierś z kaczki pieczona w niskiej temperaturze w sosie pomarańczowym
- Pierś z kaczki pieczona w niskiej temperaturze w sosie żurawinowo-porzeczkowym
- Kaczka faszerowana mięsem pieczona w majeranku
- Kaczka faszerowana jabłkami
- Pieczone udo z gęsi, w czerwonym winie, tymianku i cebuli
- Udziec z indyka faszerowany cielęciną w sosie śmietanowym
- Rolada z indyka faszerowana grzybami
- Rolada z indyka ze szpinakiem, serem gorgonzola i orzechami nerkowska
- Golonka z indyka pieczona w warzywach korzennych i piwie
- Faszerowane udka z kurczaka
- Podudzie z kurczaka po staropolsku
- Kurczak z kostką w sosie śliwkowym
- Pałka z kurczaka w chrupiącej panierce z pieczywa mieszanego
- Roladka z kurczaka nadziewana marchewką z groszkiem
- Roladka z kurczaka z warzywami korzennymi w sosie serowym
- Szaszłyk drobiowy
- Pierś z kurczaka faszerowana szynką i serem
- Pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem, brokułem i serem feta
- Kotlet de volaille
- Pierś kurczaka po „hawajsku”
- Kotlet drobiowy z ryżem i brokułem zapiekany z serem mozarella
- Filet z kurczaka z mozzarellą i suszonymi pomidorami, panierowany w białym sezamie
- Filet z kurczaka z jarmużemi i suszonymi pomidorami, panierowany w czarnym sezamie
- Roladka drobiowa z serem gorgonzola i bakłażanem w panierce orzechowej
- Roladka drobiowa nadziewana risotto warzywnym pod serowym beszamelem
- Roladka drobiowa z serem rokpol i szparagą
- Filet z kurczaka w chrupiącym cieście serowym
- Filet z kurczaka w płatkach kukurydzianych
- Filet z kurczaka w migdałach
- Pierś z kurczaka – pizza
- Nagetsy
- Kurczak pieczony w całości
- Wątróbka drobiowa z cebulką
- Przepiórka faszerowana
- Perliczka faszerowana
- Króli w sosie śmietanowym z majerankiem
- Królik pieczony w czerwonym winie
Ryby
- Pstrąg pieczony w całości
- Złocisty pstrąg w migdałach (filet)
- Łosoś w sosie śmietanowo – koperkowym
- Łosoś z rusztu ze szpinakiem
- Łosoś pieczony w marynacie z kiszonego ogórka
- Sandacz na gorąco pieczony w warzywach korzennych
- Sandacz smażony soute w sosie śmietanowo – koperkowym
- Sandacz smażony soute w sosie grzybowym
- Karp pieczony
- Dorsz zapiekany z warzywami
- Roladki z dorsza z czerwonym pesto i cukinia
Dziczyzna
- Polędwica z jelenia z grzybami i czerwonym winem
- Policzki z dzika duszone w leśnych grzybach z rozmarynem
Dania wegetariańskie
- Jajka zapiekane w pomidorach
- Zapiekany ser panierowany w sezamie
- Cukinia faszerowana
- Papryka faszerowana
- Bakłażan faszerowany
- Kotlety sojowe zapiekane z pieczarkami i żółtym serem
- Kotlety warzywne
- Ratatouille – klasyczny gulasz warzywny
- Gołąbki z kaszą i grzybami w sosie grzybowym
- Krokiety z pieczarkami
- Krokiety z kapustą i grzybami
- Pierogi z farszem warzywnym
- Pulpety warzywne z mozzarellą w sosie pomidorowym
- Bataty faszerowane sosem bolognese z tofu
- Gulasz z boczniaków
- Kofta z kaszy bulgur z warzywami
Przystawki zimne
zakąski mięsne
- Rolada drobiowa z ziołami i warzywami w galarecie
- Schab nadziewany morelą w galarecie
- Schab nadziewany śliwką kalifornijską w galarecie
- Schab po warszawsku z serkiem chrzanowym i szczypiorkiem
- Polędwica wieprzowa faszerowana ziołami w galarecie
- Szparagi zawijane z szynką i jajkiem w galarecie
- Galarciki wieprzowe
- Galarciki drobiowe
- Terrina drobiowa
- Kurczak w galaretce z żurawiny
- Polędwiczka wieprzowa ala wellington z grzybami
- Polędwica wieprzowa w prażonej cebulce
- Rolada serowa z kurczakiem i grzybami
- Indyk ze szpinakiem w cieście francuskim
- Spring rolls z warzywami i kurczakiem
- Wrap z grillowanym kurczakiem i warzywa podany z sosem sweet chili
- Podpłomyki z grillowaną karkówką
- Kulki z indyka w chrupiącej panierce podane z sosem curry
- Pasztet z grillowanym borowikiem podany na ciemnym chlebku
- Angielskie pie – gulasz wołowy w kruchym cieście
- Befsztyk tatarski z ogórkiem i cebulką
- Koreczek bankietowy – szynka szwardzwaldzka, suszony pomidor, ser feta i rukola
- Pomidorki faszerowane serem cheddar, suszonymi pomidorami i szynką
- Mini burger
- Jajka otulone w schabie z farszem – pasta jajeczna/szczypiorek/rzodkiewka
- Jajka otulone w schabie z farszem – sałatka z szynki, sera chedar i pomidorami
- Vol an vent z warzywnym ratatuj i szynką szwardzwaldzką
- Pasztet z kaczki z konfiturą z czerwonej cebuli
- Pasztet z królika
- Vol an vent z pate z kurzych wątróbek z prażonymi wiśniami i rozmarynem
- Rilets z kaczki na bagietce czosnkowej z prażonym jabłkiem i sianem z pora
- Półmisek wiejskich wędlin
Zakąski rybne
- Rolada szpinakowa z łososiem wędzonym
- Ślimaczki z tortilli z łososiem wędzonym
- Tatar z łososia wędzonego z czerwoną cebulką i kaparami
- Roladki z łososia wędzonego z sałatką z pora i jajka podane na ciemnym chlebku
- Kulebiak z łososiem i szpinakiem
- Koreczek bankietowy – krewetka marynowana w sosie sweet chili z mango
- Sushi ze śledzia bałtyckiego i piklowanych warzyw
- Makaron muszle faszerowany pastą z łososia wędzonego
- Marynowane jajka w soku z buraka, faszerowane tatarem ze śledzia i suszonymi pomidorami
- Spring rolls z papieru ryżowego z krewetką i awokado
- Bruschetta z grillowaną krewetką
- Pieczony pasztecik z łososiem i suszonymi pomidorami
- Tartinka z grillowaną krewetką i truskawką
- Krucha babeczka nadziewana tuńczykiem, zielonym groszkiem i piklami
- Krucha babeczka nadziewana pastą z łososia wędzonego
- Krucha babeczka nadziewana pastą z pstrąga wędzonego
- Terrina rybna
- Kompozycja marynowanych śledzi
- Pstrąg faszerowany w galarecie ( w całości)
- Karp w galarecie
- Łosoś na szpinaku w galarecie
- Pstrąg wędzony
- Sielawa wędzona
- Ryba po grecku – z warzywami korzennymi
- Ryba po japońsku – zalewa pomidorowa z ogórkiem konserwowym i cebulką
- Sandacz w zalewie octowej
Zakąski wegetariańskie
- Wrap z burakami, papryką podsmażaną i guacamolle
- Pizza portobello – czyli zapiekane pieczarki z warzywami
- Tartinka z humusem awokado i suszonym pomidorem
- Vol an vent z zasmażaną kiszoną kapustą i leśnymi grzybami
- Tymbaliki z awokado, tuńczykiem i pomidorami
- Krucha babeczka z warzywami, serkiem topionym i jajkiem przepiórczym
- Sakiewki z papieru ryżowego z warzywnym ratatuj i sosem sweet chili
- Sakiewki z papieru ryżowego z farszem grzybowym
- Bruschetta z rukolą, camembertem i żurawiną
- Koreczki bankietowe z serem gorgonzola i marynowaną gruszką
- Makaron ryżowy w sosie z krewetkami i grzybami mun
- Półmisek serów
Przekąski ciepłe
- Pieczarki faszerowane
- Parówki w cieście francuskim
- Pierogi z wędzoną rybą, szpinakiem i fetą
- Pierogi z cielęciną
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Pierogi z twarożkiem
- Pierogi ruskie
- Pierogi z farszem warzywnym
- Pierogi z ciasta pietruszkowego z białą kiełbasą
- Paszteciki z grzybami
- Pasztecik z mięsem
Dodatki do mięs
- Ziemniaki
- Frytki
- Kluski śląskie
- Ryż
- Kasza
- Makaron
- Kopytka
- Gnocchi
- Gnocchi buraczane
- Gnocchi szpinokwe
- Gnocchi dyniowe
- Szagówki marchwiowe
- Szagówki szpinakowe
- Marchewka z groszkiem
- Kapusta zasmażana słodka
- Kapusta zasmażana kwaszona
- Bigos staropolski
- Warzywa gotowane ( marchewka, brokuł, kalafior, fasolka szparagowa)
- Mizeria
- Krokiety ziemniaczane
- Pieczony burak słodko – kwaśny z czerwoną dymką
- Pieczona dynia z rozmarynem
Sałatki
- Mix sałat z kulkami serowymi w różnych smakach z sosem winegret
- Młode liście szpinaku z suszonymi pomidorami, serem feta i płatkami łososia z klasycznym sosem musztardowym
- Sałatka cezar z kurczakiem grillowanym i grzankami
- Makaron z szynką i warzywami pod dresingiem majonezowym
- Makaron pełnoziarnisty z fasolką szparagową i awokado pod dresingiem słodko ostrym
- Makaron ryżowy z pomidorem, ogórkiem i papryką pod dresingiem majonezowym
- Cieciorka, fasola szparagowa i szparagi podane z sosem sweet chili
- Mix sałat z sezonowymi warzywami i sosem winegret
- Tradycyjna jarzynowa
- Grecka z serem feta
- Ryżowa z tuńczykiem
- Brokułowa z jajkiem, pomidorem i sosem czosnkowym
- Kalafiorowa z grillowanym kurczakiem i winogronem
- Ziemniaczana z ogórkiem kiszonym i sosem tzatzyki
- Śledziowa z jabłkiem i ziemniakami
- Gyros z kurczakiem grillowanym
- Ryżowa z kurczakiem wędzonym i ananasem
- Mix sałat z płatkami kaczki i z pomarańczą z klasycznym sosem winegret
- Pak hoi z krewetką koktajlową i granatem okraszona sosem sweet chili
- Pieczony burak z kozim serem i pstrągiem wędzonym pod balsamicznym dresingiem
- Torellimi z suszonym pomidorem, rukolą, serem feta i prażonym słonecznikiem
- Świeży kalafior z pomidorkiem koktajlowym, kalarepą i jajkiem przepiórczym
- Rukola z marynowaną gruszką, serem rokpol i prażonymi orzechami
- Owocowa w skorupie melonie
- Owocowa w skorupie arbuza
Surówki
- Surówka z białej kapusty, jabłka i marchewki
- Surówka z białej kapusty z koperkiem
- Surówka z czerwonej kapusty
- Surówka z kapusty kwaszonej
- Surówka z kapusty pekińskiej z sosem jogurtowo ziołowym
- Surówka z selera z rodzynkami
- Surówka z marchewki z ananasem
- Surówka z porów i ananasa
Sosy zimne
- Sos tatarski
- Sos chrzanowo – porzeczkowy
- Sos czosnkowy
- Sos majonezowo-chrzanowy
- Sos musztardowy
- Sos curry
- Sos tysiąca wysp
Sosy gorące
- Sos z pieczeni
- Sos pieczarkowy
- Sos pomidorowy
- Sos grzybowy
- Sos koperkowy
- Sos potrawkowy
- Sos musztardowy
Ciasta
- Sernik wiedeński
- Sernik z brzoskwiniami
- Sernik wiedeński na czekoladowym spodzie
- Sero-mak
- Makowiec na kruchym spodzie z kruszonką
- Kukułka
- Czarny las
- Toffi
- Cuszima
- Biała dama
- Pychotka
- Ciasto z musem truskawkowym
- Malinowa chmurka
- Jabłecznik z bitą śmietaną
- Snikers
- Shrek
- Milky way
- Krówka
- Orzechowiec
- Fala Dunaju
- Ciasto bezowe Dacquoise
- Danio z prażonymi migdałami
- Słonecznikowiec
- Wiśniowe z makiem
- Czekoladowe ze śliwką kalifornijską
- Truskawkowe z kremem
- Kostka wiśniowa oreo
- Mazurek
- Babka pieczona
- Babka gotowana
- Drożdżowiec
- Kruszon
- Czekoladowe z ajerkoniakiem
DESERY
- Serniczek pieczony z owocami i kruszonką
- Serniczek pomarańczowy
- Serniczek na zimno na chrupkim spodzie
- Mus jagodowy z żelką z owoców leśnych
- Półkula czekoladowa z kremem orzechowanym na ciemnym biszkopcie
- Półkula truskawkowa z musem truskawkowym pod czekoladową glazurą
- Lody biszkoptowe z serkiem mascarpone
- Cake pops
- Mini torcik czekoladowy z wiśniami
- Cappucino na chrupkim spodzie
- Kula chałwowa z prażonymi migdałami
- Rogaliki serowe
- Deser z serkiem mascarpone i owocami
- Oreo ze śmietanką i serkiem
- Krem brulee
- Panna cotta
- Truskawki z galaretką i bitą śmietaną
- Mus malinowy z białą czekoladą
- Rafaello
- Mus mango z nasionami chia i granolą
- Pudding cytrynowy
- Piernik z jogurtem greckim, miodem i orzechami
- Kasza manna z bakaliami, czekoladką i ciastkiem cygaretowym
- Krucha babeczka z pianką i świeżymi owocami
- Deser na bazie jogurtu naturalnego z mango i malinami
- Szarlotkowe parfait
- Pudding chia z musem kiwi
- Deser z serkiem mascarpone, orzeszkami ziemnymi i słonym karmelem
- Muf finy czekoladowe
- Rurki z kremem