Aktualności
Catering wigilijny do domu
Zamówienia przyjmujemy najpóźniej do dnia 10.12.2022 r lub do wyczerpania liczby zamówień.
Dostawa lub odbiór osobisty zamówień w dniach 23-24 grudnia.
Składanie oraz wycena zamówień: anna@catering-anna.pl; 63 27 65 283
Zupy
- Barszcz czerwony – 300 ml / porcję
- Krem grzybowy podany z groszkiem ptysiowym – 300 ml / porcję
- Pikantna zupa rybna – 300 ml / porcję
Pierogi
- Pierogi z wędzoną rybą, szpinakiem i fetą
- Pierogi z twarożkiem
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Pierogi wegetariańskie z farszem warzywnym
- Domowe uszka z grzybami – 6 szt. / porcję
Ryby na ciepło
- Karp pieczony – 150 g. / porcję
- Pstrąg pieczony w całości – 220 g. / szt.
- Dorada pieczona w całości z masłem i cytryną – 300 g./porcję
- Jesiotr w panierce z chleba tostowego i ziół – 150 g. / porcję
- Dorsz zapiekany z warzywami – 150 g. / porcję
- Łosoś w sosie śmietanowo – koperkowym – 150 g. / porcję
- Dorsz w sosie śmietanowo – koperkowym – 150 g. / porcję
- Dorsz smażony soute w sosie grzybowym – 150 g. / porcję
- Roladki z dorsza z czerwonym pesto i cukinią – g. / porcję
Kapusty
- Kapusta wigilijna z grochem – 200 g / porcję
- Kapusta wigilijna z grzybami – 200 g / porcję
Krokiety / paszteciki
- Krokiety z pieczarkami – 120 g / porcję
- Krokiety z kapustą i grzybami – 120 g / porcję
- Pasztecik wigilijny z grzybami – 25 g / szt.
Zimne zakąski wigilijne
- Kluski z makiem (makiełki) – 100 g. / porcję
- Wegańska ryba po grecku (tofu) – 150 g / porcję
- Dorsz w zalewie octowej – 150 g / porcję
- Ryba po japońsku z ogórkiem i cebulą – 150 g / porcję
- Ryba po grecku z warzywami – 150 g / porcję
- Karp w galarecie – 100 g / porcję
- Pstrąg faszerowany w galarecie (w całości) – ok. 300 g.
- Śledź w oleju z cebulką, papryką i ogórkiem z ziołami – 100 g. / porcję
- Koreczki śledziowe w zalewie octowej – 100 g. / porcję
- Śledzie po kaszubsku – 100 g. / porcję
- Śledź w śmietanie – 100 g. / porcję
- Rożki z łososia wędzonego z sałatką na ciemnym chlebku – 50 g/ porcję
- Rolada szpinakowa z łososiem wędzonym i serkiem (porcjowana w plastry) – 50 g/ porcję
- Pstrąg wędzony (w całości) – ok. 220 g. / szt.
- Terrina rybna – 50 g/ porcję
- Vol an vent z kapustą i grzybami – 50 g/ porcję
- Śledź po kaszubsku w kruchej babeczce – 50 g/ porcję
- Pieczony pasztecik z łososiem i suszonymi pomidorami – 50 g/ porcję
- Świąteczny pasztet z karpia z marynowanymi warzywami – 50 g/ porcję
- Krewetka w cieście ziemniaczanym podana na sosie orientalnym – 50 g/ porcję
- Tatar z łososia wędzonego z czerwoną cebulą i kaparami – 50 g. / porcję
- Tatar ze śledzia z warzywami i sosem majonezowym – 50 g. / porcję
- Polędwica z łososia ala wellington ze szpinakiem – 50 g/ porcję
- Śledź pod pierzynką – 100 g. / porcja
- Salceson z ryb słodkowodnych na emulsji cytrynowej – 50 g/ porcję
- Świąteczne bliny – 50 g/ porcję
Sałatki
- Sałatka ryżowa z tuńczykiem – 200 g/ porcję
- Sałatka śledziowa – 200 g/ porcję
- Sałatka jarzynowa – 200 g/ porcję
- Sałatka z pieczonych buraków, koziego sera i wędzonego pstrąga pod balsamicznym dresingiem – 150 g/ porcję
- Sałatka brokułowo – kalafiorowa z szynką parmeńską i kiszonym ogórkiem pod dresingiem majonezowym – 200 g. / porcję
Ciasto wigilijne
- Makowiec na kruchym spodzie
- Strucla makowa
- Sernik wiedeński
- Piernik przełożony konfiturą z czarnej porzeczki
- Orzechowiec
Desery wigilijne:
- Piernik z jogurtem greckim, miodem i orzechami – 100 ml / szt.
- Kasza manna z bakaliami, czekoladką i ciastkiem cygaretowym – 100 ml / szt.
- Muf finy makowe
- Rogaliki z nadzieniem serowo makowym
Dania mięsne:
- Pierś z indyka faszerowana grzybami leśnymi (pieczona w całości) – 1500 g.
- Kurczak z kostką w sosie z czerwonego wina i warzyw – 150,00 g / porcję
- Schab po sztygarsku z białą kiełbasą – 150,00 g / porcję
- Pręga duszona w sosie własnym – 150,00 g / porcję
- Pieczona kaczka w całości z jabłkami – ok. 2 kg
- Rolada z kurczaka z bakłażanem i serem gorgonzola – 150 g. / porcja
- Szaszłyk wieprzowy po myśliwsku – 150 g./porcję
Oprócz powyższych dań przyjmujemy również zamówienia na dania z menu całorocznego