Aktualności
Catering Wielkanocny

Zapraszamy do składania zamówień na catering Wielkonocny!
Zamówienia przyjmujemy najpóźniej do dnia 11.04.2025 r lub do wyczerpania liczby zamówień.
Dostawa lub odbiór osobisty zamówień w dniu 19 kwietnia (Wielka Sobota).
Składanie oraz wycena zamówień: anna@catering-anna.pl; 63 27 65 283
Zupy
Zupa chrzanowa na domowej wędzonce – 300 ml / porcję
Żurek wielkanocny na białej kiełbasie – 300 ml / porcję
Biały barszcz z kluskami ziemniaczanymi – 300 ml/ porcję
Dania główne
Pierogi z ciasta pietruszkowego nadziewane białą kiełbasą
Pieczeń wołowa w sosie własnym – 150 g / porcję
Golonka nadziewana leśnymi grzybami – 150 g / porcję
Roladka wieprzowa po sztygarsku z białą kiełbasą w sosie chrzanowym – 150 g / porcję
Kurczak zagrodowy faszerowany mięsem mielonym i wątróbką – ok. 2 kg
Udo z kaczki w suszonych owocach i musztardzie – 150 g / porcję
Sakiewka wieprzowa z porem i sosem tatarskim – 150 g / porcję
Dorsz zapiekany z warzywami korzennymi – 150 g / porcję
Rolada drobiowa faszerowana pesto bazyliowym i mozzarellą – 150 g / porcję
Udziec z indyka po toskańsku w suszonych pomidorach i oliwkach – 150 g / porcję
Pieczeń rzymska w sosie chrzanowym z warzywami – 150 g / porcję
Finger food
Schab po warszawsku z chrzanem – 50 g / porcje
Angielskie Pio – gulasz wołowy w kruchym cieście
Marynowane jajka w soku z buraka, faszerowane tatarem ze śledzia i suszonymi pomidorami – 50 g / porcje
Jajka otulone w schabie z farszem:
- Pasta jajeczna/szczypiorek/rzodkiewka – 50 g / porcje
- Sałatka z szynki, sera cheddar i pomidorami – 50 g / porcje
Krucha babeczka nadziewana Wędzona makrela/zielony groszek/pikle – 50 g / porcje
Krucha babeczka zapiekana z warzywami, serkiem topionym i jajkiem – 50 g / porcje
Marchewki z ciasta francuskiego faszerowana musem z łososia wędzonego – 50 g / porcje
Rolada z ciasta francuskiego z szynką gotowaną i warzywami – 50 g / porcje
Ptysie wytrawne z serkiem philadelphia, wędzonym łososiem i oliwką – 50 g / porcje
Pierożek filo z warzywami i kurczakiem – 150 g / porcję
Śliwka kalifornijska w boczku wędzonym – 50 g / porcje
Galart wołowy – 150 g / porcję
Mini tortille z mięsem i warzywami podane z sosem czosnkowym – 50 g / porcje
Śledź na gratin ziemniaczanym z serkiem philadelphia – 50 g / porcje
Szynka gotowana w całości ok. 1 kg
Świąteczny pasztet ok. 1 kg
Pieczony boczek ok. 1 kg
Sałatki
Tradycyjna sałatka jarzynowa – 200 g / porcję
Sałatka z selera konserwowego, żółtego sera, szynki i ananasa – 200 g / porcję
Sałatka z kaszą, grillowanym kurczakiem, suszonym pomidorem i szpinakiem – 200 g / porcję
Sałatka nicejska z tuńczykiem – 200 g / porcję
Ciasto
Babka pieczona
Babka gotowana
Mazurek
Orzechowiec
Pascha wielkanocna
Ciasto czekoladowe ze śliwką kalifornijską
Sernik z rosą
Wielkanocny kopiec kreta ze szpinakiem
Kinder bueno
Deser
Tartaletki z kremem cytrynowym
Oprócz powyższych dań przyjmujemy również zamówienia na dania z menu całorocznego