Aktualności
Catering Wielkanocny
Zamówienia przyjmujemy najpóźniej do dnia 20.03.2024 r lub do wyczerpania liczby zamówień.
Dostawa lub odbiór osobisty zamówień w dniu 30 marca (Wielka Sobota).
Składanie oraz wycena zamówień: anna@catering-anna.pl; 63 27 65 283
Zupa
Zupa chrzanowa na domowej wędzonce – 300 ml / porcja
Żurek wielkanocny na białej kiełbasie – 300 ml / porcja
Gulaszowa po węgiersku z pulpetami mięsnymi – 300 ml/ porcja
Danie główne
Pierogi z ciasta pietruszkowego nadziewane białą kiełbasą
Pieczeń wołowa w sosie własnym – 150 g / porcja
Golonka nadziewana leśnymi grzybami – 150 g / porcja
Roladka wieprzowa po sztygarsku z białą kiełbasą w sosie chrzanowym – 150 g / porcja
Karkówka pieczona w cebuli i grzybach – 150 g / porcja
Kurczak zagrodowy faszerowany mięsem mielonym i wątróbką – ok. 2 kg
Udo z kaczki w suszonych owocach i musztardzie – 150 g / porcja
Sakiewka wieprzowa z porem i sosem tatarskim – 150 g / porcja
Dorsz zapiekany z warzywami korzennymi – 150 g / porcja
Rolada drobiowa faszerowana pesto bazyliowym i mozzarellą – 150 g / porcja
Udziec z indyka po toskańsku w suszonych pomidorach i oliwkach – 150 g / porcja
Finger food
Schab po warszawsku z chrzanem – 50 g / porcja
Marynowane jajka w soku z buraka, faszerowane tatarem ze śledzia i suszonymi pomidorami – 50 g / porcja
Jajka otulone w schabie z farszem:
- Pasta jajeczna/szczypiorek/rzodkiewka – 50 g / porcja
- Sałatka z szynki, sera cheddar i pomidorami – 50 g / porcja
Krucha babeczka nadziewana Wędzona makrela/zielony groszek/pikle – 50 g / porcja
Krucha babeczka zapiekana z warzywami, serkiem topionym i jajkiem – 50 g / porcja
Marchewki z ciasta francuskiego faszerowana musem z łososia wędzonego – 50 g / porcja
Rolada z ciasta francuskiego z szynką gotowaną i warzywami – 50 g / porcja
Ptysie wytrawne z serkiem philadelphia, wędzonym łososiem i oliwką – 50 g / porcja
Pierożek filo z warzywami i kurczakiem – 50 g / porcja
Tartaletki z ciasta filo z cukinią i gorgonzolą – 50 g / porcja
Śliwka kalifornijska w boczku wędzonym – 50 g / porcja
Galart wołowy – 70 g / porcja
Spring Rolls z papieru ryżowego z krewetką i awokado – 50 g / porcja
Szynka gotowana w całości ok. 1 kg
Świąteczny pasztet ok. 1 kg
Pieczony boczek ok. 1 kg
Sałatki
Tradycyjna sałatka jarzynowa – 200 g / porcja
Sałatka z selera konserwowego, żółtego sera, szynki i ananasa – 200 g / porcja
Sałatka „Drwala” – sałata lodowa, z kurczakiem grillowanym i boczkiem wędzonym – 200 g / porcja
Sałatka z szynki gotowanej, selera naciowego i żurawiny pod dresingiem majonezowym – 200 g / porcja
Ciasto
Babka pieczona
Babka gotowana
Mazurek
Sernik z brzoskwiniami
Orzechowiec
Pascha wielkanocna
Ciasto czekoladowe ze śliwką kalifornijską
Oprócz powyższych dań przyjmujemy również zamówienia na dania z menu całorocznego