Aktualności
Catering świąteczny do domu
Zamówienia przyjmujemy najpóźniej do dnia 13.12.2024 r lub do wyczerpania liczby zamówień.
Dostawa lub odbiór osobisty zamówień w dniach 23-24 grudnia.
Składanie oraz wycena zamówień: anna@catering-anna.pl; 63 27 65 283
Zupy
- Barszcz czerwony – 300 ml / porcję
- Krem grzybowy podany z groszkiem ptysiowym – 300 ml / porcję
- Pikantna zupa rybna – 300 ml / porcję
Pierogi
- Pierogi z twarożkiem (szt.)
- Pierogi z kapustą i grzybami (szt.)
- Pierogi z łososiem, szpinakiem i serem ricotta (szt.)
- Pierogi z ciasta pietruszkowego z farszem warzywnym (szt.)
- Domowe uszka z grzybami – 6 szt. / porcję – 7,60 zł / porcję
Ryby na ciepło
- Karp pieczony – 150 g. / porcję
- Karp po żydowsku z rodzynkami i białym winem – 150 g. / porcję
- Pstrąg pieczony w całości – 220 g. / szt.
- Gołąbki z miruny w kapuście włoskiej z sosem koperkowym – 150 g. / porcję
- Łosoś pieczony soute w sosie z czerwonych buraków i śmietany – 150 g. / porcję
- Łosoś pieczony soute w sosie śmietanowo – koperkowym – 150 g. / porcję
- Dorsz w sosie śmietanowo – koperkowym – 150 g. / porcję
- Dorsz smażony soute w sosie grzybowym – 150 g. / porcję
Kapusty
- Kapusta wigilijna z grochem – 200 g / porcję
- Kapusta wigilijna z grzybami – 200 g / porcję
Krokiety / paszteciki
- Krokiety z pieczarkami – 120 g / porcję
- Krokiety z kapustą i grzybami – 120 g / porcję
- Krokiety buraczane w panko z boczniakami, kapustą pekińską i serem chedar – 120 g / porcję
- Pasztecik wigilijny z grzybami – 25 g / szt.
Zimne zakąski wigilijne
- Kluski z makiem (makiełki) – 100 g. / porcję
- Dorsz w zalewie octowej – 150 g / porcję
- Dorsz po japońsku w zalewie pomidorowej z ogórkiem i cebulą – 150 g / porcję
- Dorsz po grecku z warzywami korzennymi – 150 g / porcję
- Pulpety z ryb słodkowodnych zalewie octowej – 150 g / porcję
- Karp w galarecie – 150 g / porcję
- Pstrąg z farszem rybnym w galarecie (w całości) – ok. 300 g.
- Śledź w oleju z cebulką i ogórkiem z ziołami – 100 g. / porcję
- Koreczki śledziowe w zalewie octowej – 100 g. / porcję
- Śledzie po kaszubsku – 100 g. / porcję
- Rożki z łososia wędzonego z sałatką na ciemnym chlebku – 50 g/ porcję
- Rolada szpinakowa z łososiem wędzonym i serkiem (porcjowana w plastry) – 50 g/ porcję
- Śledź po kaszubsku w kruchej babeczce – 50 g/ porcję
- Pasztecik z ciasta filo z łososiem i suszonymi pomidorami – 50 g/ porcję
- Krewetka w cieście ziemniaczanym podana na sosie orientalnym – 50 g/ porcję
- Tatar z łososia wędzonego z czerwoną cebulą i kaparami – 50 g. / porcję
- Tatar ze śledzia z warzywami i sosem majonezowym – 50 g. / porcję
- Polędwica z łososia ala wellington ze szpinakiem – 50 g/ porcję
- Śledź pod pierzynką – 100 g. / porcja
Sałatki
- Sałatka ryżowa z tuńczykiem – 200 g/ porcję
- Sałatka jarzynowa – 200 g/ porcję
- Sałatka z makaronu pełnoziarnistego z awokado i fasolką szparagową pod dresingiem słodko ostrym – 200 g/ porcję
- Sałatka ze świeżym kalafiorem, świeżym brokułem i tuńczykiem pod dresingiem majonezowym – 200 g/ porcję
Ciasto wigilijne
- Makowiec na kruchym spodzie – najmniejszy kawałek ¼ blachy tj. 9 porcji
- Strucla makowa
- Sernik wiedeński – najmniejszy kawałek ¼ blachy tj. 9 porcji
- Piernik przełożony konfiturą z czarnej porzeczki
- Orzechowiec – najmniejszy kawałek ¼ blachy tj. 9 porcji
Desery wigilijne:
- Tartaletka z kremem korzennym
- Muf finy makowe
- Rogaliki z nadzieniem serowo makowym
- Serniczek dyniowy
Dania mięsne:
- Noga z kaczki duszona w suszonych śliwkach, musztardzie i majeranku – 180,00 g / porcję
- Policzki wołowe pieczone w cebuli i grzybach – 150,00 g / porcję
- Schab wieprzowy w sosie rocpolowym z rozmarynem – 150,00 g / porcję
- Golonka wieprzowa pieczona w miodzie i piwie – 200,00 g / porcję
Oprócz powyższych dań przyjmujemy również zamówienia na dania z menu całorocznego