Catering Anna
  • Home
  • O nas
  • Aktualności
  • Oferta
  • Nasze menu
  • Galeria
  • Kontakt
  • Home
  • O nas
  • Aktualności
  • Oferta
Catering Anna
Catering Anna
  • Nasze menu
  • Galeria
  • Kontakt
 

Aktualności

HomeaktualnosciCatering Wigilijny do domu, oferta.

Catering Wigilijny do domu, oferta.

Description:

🎅🏼 Nie masz czasu na gotowanie? Zostaw to nam! Zrób sobie prezent – zamów catering wigilijny z dostawą do domu 🎁 Tradycyjne smaki, świeże składniki i aromat Świąt bez stania w kuchni.My gotujemy – Ty świętujesz ✨ 📦 Odbiór lub dostawa: 23-24.12.📅 Zamów przyjmujemy najpóźniej do 12.12., lub do wyczerpania liczby zamówień. Składanie oraz wycena […]

Share:

🎅🏼 Nie masz czasu na gotowanie? Zostaw to nam!

Zrób sobie prezent – zamów catering wigilijny z dostawą do domu 🎁

Tradycyjne smaki, świeże składniki i aromat Świąt bez stania w kuchni.
My gotujemy – Ty świętujesz ✨

📦 Odbiór lub dostawa: 23-24.12.
📅 Zamów przyjmujemy najpóźniej do 12.12., lub do wyczerpania liczby zamówień.

Składanie oraz wycena zamówień: anna@catering-anna.pl; 63 27 65 283


👉 Menu:

Zupy

  • Barszcz czerwony – 1 l.
  • Krem grzybowy podany z groszkiem ptysiowym – 1 l.
  • Pikantna zupa rybna – 1 l.

Pierogi

  • Pierogi z twarożkiem (szt.) – 10,00 szt.
  • Pierogi z kapustą i grzybami (szt.) – 10,00 szt.
  • Pierogi z ciasta pietruszkowego z farszem warzywnym (szt.) – 10,00 szt.
  • Domowe uszka z grzybami – 20 szt. / porcję

Ryby na ciepło

  • Karp pieczony – 150 g. / porcję
  • Pstrąg pieczony w całości – 220 g. / szt.
  • Gołąbki z miruny w kapuście włoskiej z sosem koperkowym – 150 g. / porcję
  • Łosoś pieczony soute w sosie z czerwonych buraków i śmietany  – 150 g. / porcję
  • Łosoś pieczony soute  w sosie śmietanowo – koperkowym – 150 g. / porcję  Polędwica z dorsza w sosie śmietanowo – koperkowym – 150 g. / porcję
  • Polędwica z dorsza smażona soute w sosie grzybowym – 150 g. / porcję

Kapusty

  • Kapusta wigilijna z grochem – 1 kg
  • Kapusta wigilijna z grzybami – 1 kg

Krokiety / paszteciki

  • Krokiety z pieczarkami – 120 g / porcję
  • Krokiety z kapustą i grzybami – 120 g / porcję
  • Pasztecik wigilijny z pieczarką – 25 g / szt.

Zimne zakąski wigilijne

  • Kluski z makiem (makiełki) – 200 g. / porcję
  • Polędwica z dorsza w zalewie octowej – 150 g / porcję
  • Polędwica z dorsza po japońsku w zalewie pomidorowej z ogórkiem i cebulą – 150 g / porcję
  • Polędwica z dorsza po grecku z warzywami korzennymi – 150 g / porcję
  • Pulpety z ryb słodkowodnych zalewie octowej – 150 g / porcję
  • Karp w galarecie – 150 g / porcję
  • Pstrąg z farszem rybnym w galarecie (w całości) – ok. 300 g.
  • Śledź w oleju z cebulką i ogórkiem z ziołami – 100 g. / porcję
  • Koreczki śledziowe w zalewie octowej  – 100 g. / porcję
  • Śledzie po kaszubsku  – 100 g. / porcję
  • Rożki z łososia wędzonego z sałatką na ciemnym chlebku – 50 g/ porcję
  • Rolada szpinakowa z łososiem wędzonym i serkiem (porcjowana w plastry) – 50 g/ porcję
  • Pasztecik z ciasta filo z łososiem i suszonymi pomidorami – 50 g/ porcję
  • Krewetka w cieście ziemniaczanym podana na sosie orientalnym – 50 g/ porcję
  • Tatar z łososia wędzonego z czerwoną cebulą i kaparami – 50 g. / porcję
  • Tatar ze śledzia z warzywami i sosem majonezowym  – 50 g. / porcję
  • Polędwica z łososia ala wellington ze szpinakiem – 50 g/ porcję
  • Śledź pod pierzynką – 100 g. / porcja
  • Gratini ziemniaczane ze śledziem cherry i serkiem philadelphia  – 50 g/ porcję
  • Terina rybna z emulsją cytrynową – 50 g/ porcję
  • Tartaletka wytrawna z węgorzem, chrzanem i kawiorem  – 50 g/ porcję

Sałatki

  • Sałatka ryżowa z tuńczykiem – 1 kg
  • Sałatka jarzynowa  – 1 kg
  • Sałatka z makaronu pełnoziarnistego z awokado i fasolką szparagową pod dresingiem słodko ostrym – 1 kg
  • Sałatka brokułowa z jajkiem, pomidorem i sosem czosnkowym – 1 kg
  • Sałata rzymska z suszonymi pomidorami, serem feta i płatkami łososia z klasycznym sosem musztardowym – 1 kg

Ciasto wigilijne

  • Strucla makowa
  • Piernik przełożony konfiturą z czarnej porzeczki
  • Makowiec na kruchym spodzie – najmniejszy kawałek ¼ blachy tj. 9 porcji
  • Sernik wiedeński – najmniejszy kawałek ¼ blachy tj. 9 porcji
  • Orzechowiec – najmniejszy kawałek ¼ blachy tj. 9 porcji
  • Kinder bueno – najmniejszy kawałek ¼ blachy tj. 9 porcji

Desery wigilijne:

  • Tartaletka z kremem pistacjowym i malinami
  • Deser z kremem korzennym i prażonymi jabłkami z cynamonem
  • Rogaliki z nadzieniem serowo makowym
  • Serniczek dyniowy
  • Tartaletka rafaello

Dania mięsne:

  • Noga z kaczki duszona w suszonych śliwkach, musztardzie i majeranku – 180,00 g / porcję
  • Policzki wołowe pieczone w cebuli i grzybach – 150,00 g / porcję
  • Golonka wieprzowa pieczona w miodzie i piwie – 250,00 g / porcję
  • Noga z kurczak w sosie grzybowym – 150,00 g / porcję
  • Rolada wołowa w sosie własnym – 150,00 g / porcję

 

  • Oprócz powyższych dań przyjmujemy również zamówienia na dania z menu całorocznego

TELEFON: +48 609 414 717, 63 27 65 283

E-MAIL: OFERTA@CATERING-ANNA.PL

Menu
  • Home
  • O nas
  • Aktualności
  • Oferta
  • Nasze menu
  • Galeria
  • Kontakt
  • Ochrona danych osobowych
SZYBKI KONTAKT
Catering Anna
ul. Jeziorna 31
62-402 Ostrowite
SZUKAJ NAS
 
COPYRIGHT BY CATERING ANNA Ⓒ 2017 | WYKONANIE: TWOJASLUPCA.PL