Aktualności
Catering Wigilijny do domu, oferta.
🎅🏼 Nie masz czasu na gotowanie? Zostaw to nam!
Zrób sobie prezent – zamów catering wigilijny z dostawą do domu 🎁
Tradycyjne smaki, świeże składniki i aromat Świąt bez stania w kuchni.
My gotujemy – Ty świętujesz ✨
📦 Odbiór lub dostawa: 23-24.12.
📅 Zamów przyjmujemy najpóźniej do 12.12., lub do wyczerpania liczby zamówień.
Składanie oraz wycena zamówień: anna@catering-anna.pl; 63 27 65 283
👉 Menu:
Zupy
- Barszcz czerwony – 1 l.
- Krem grzybowy podany z groszkiem ptysiowym – 1 l.
- Pikantna zupa rybna – 1 l.
Pierogi
- Pierogi z twarożkiem (szt.) – 10,00 szt.
- Pierogi z kapustą i grzybami (szt.) – 10,00 szt.
- Pierogi z ciasta pietruszkowego z farszem warzywnym (szt.) – 10,00 szt.
- Domowe uszka z grzybami – 20 szt. / porcję
Ryby na ciepło
- Karp pieczony – 150 g. / porcję
- Pstrąg pieczony w całości – 220 g. / szt.
- Gołąbki z miruny w kapuście włoskiej z sosem koperkowym – 150 g. / porcję
- Łosoś pieczony soute w sosie z czerwonych buraków i śmietany – 150 g. / porcję
- Łosoś pieczony soute w sosie śmietanowo – koperkowym – 150 g. / porcję Polędwica z dorsza w sosie śmietanowo – koperkowym – 150 g. / porcję
- Polędwica z dorsza smażona soute w sosie grzybowym – 150 g. / porcję
Kapusty
- Kapusta wigilijna z grochem – 1 kg
- Kapusta wigilijna z grzybami – 1 kg
Krokiety / paszteciki
- Krokiety z pieczarkami – 120 g / porcję
- Krokiety z kapustą i grzybami – 120 g / porcję
- Pasztecik wigilijny z pieczarką – 25 g / szt.
Zimne zakąski wigilijne
- Kluski z makiem (makiełki) – 200 g. / porcję
- Polędwica z dorsza w zalewie octowej – 150 g / porcję
- Polędwica z dorsza po japońsku w zalewie pomidorowej z ogórkiem i cebulą – 150 g / porcję
- Polędwica z dorsza po grecku z warzywami korzennymi – 150 g / porcję
- Pulpety z ryb słodkowodnych zalewie octowej – 150 g / porcję
- Karp w galarecie – 150 g / porcję
- Pstrąg z farszem rybnym w galarecie (w całości) – ok. 300 g.
- Śledź w oleju z cebulką i ogórkiem z ziołami – 100 g. / porcję
- Koreczki śledziowe w zalewie octowej – 100 g. / porcję
- Śledzie po kaszubsku – 100 g. / porcję
- Rożki z łososia wędzonego z sałatką na ciemnym chlebku – 50 g/ porcję
- Rolada szpinakowa z łososiem wędzonym i serkiem (porcjowana w plastry) – 50 g/ porcję
- Pasztecik z ciasta filo z łososiem i suszonymi pomidorami – 50 g/ porcję
- Krewetka w cieście ziemniaczanym podana na sosie orientalnym – 50 g/ porcję
- Tatar z łososia wędzonego z czerwoną cebulą i kaparami – 50 g. / porcję
- Tatar ze śledzia z warzywami i sosem majonezowym – 50 g. / porcję
- Polędwica z łososia ala wellington ze szpinakiem – 50 g/ porcję
- Śledź pod pierzynką – 100 g. / porcja
- Gratini ziemniaczane ze śledziem cherry i serkiem philadelphia – 50 g/ porcję
- Terina rybna z emulsją cytrynową – 50 g/ porcję
- Tartaletka wytrawna z węgorzem, chrzanem i kawiorem – 50 g/ porcję
Sałatki
- Sałatka ryżowa z tuńczykiem – 1 kg
- Sałatka jarzynowa – 1 kg
- Sałatka z makaronu pełnoziarnistego z awokado i fasolką szparagową pod dresingiem słodko ostrym – 1 kg
- Sałatka brokułowa z jajkiem, pomidorem i sosem czosnkowym – 1 kg
- Sałata rzymska z suszonymi pomidorami, serem feta i płatkami łososia z klasycznym sosem musztardowym – 1 kg
Ciasto wigilijne
- Strucla makowa
- Piernik przełożony konfiturą z czarnej porzeczki
- Makowiec na kruchym spodzie – najmniejszy kawałek ¼ blachy tj. 9 porcji
- Sernik wiedeński – najmniejszy kawałek ¼ blachy tj. 9 porcji
- Orzechowiec – najmniejszy kawałek ¼ blachy tj. 9 porcji
- Kinder bueno – najmniejszy kawałek ¼ blachy tj. 9 porcji
Desery wigilijne:
- Tartaletka z kremem pistacjowym i malinami
- Deser z kremem korzennym i prażonymi jabłkami z cynamonem
- Rogaliki z nadzieniem serowo makowym
- Serniczek dyniowy
- Tartaletka rafaello
Dania mięsne:
- Noga z kaczki duszona w suszonych śliwkach, musztardzie i majeranku – 180,00 g / porcję
- Policzki wołowe pieczone w cebuli i grzybach – 150,00 g / porcję
- Golonka wieprzowa pieczona w miodzie i piwie – 250,00 g / porcję
- Noga z kurczak w sosie grzybowym – 150,00 g / porcję
- Rolada wołowa w sosie własnym – 150,00 g / porcję
- Oprócz powyższych dań przyjmujemy również zamówienia na dania z menu całorocznego