Aktualności
Catering Wielkanocny do domu
Zamówienia przyjmujemy najpóźniej do dnia 31.03.2023 r lub do wyczerpania liczby zamówień.
Dostawa lub odbiór osobisty zamówień w dniu 8 kwietnia (Wielka Sobota).
Składanie oraz wycena zamówień: anna@catering-anna.pl; 63 27 65 283
Finger food
- Schab po warszawsku z chrzanem – 50 g / porcje
- Marynowane jajka w soku z buraka, faszerowane tatarem ze śledzia i suszonymi pomidorami – 50 g / porcje
- Jajka otulone w schabie z farszem:
- Pasta jajeczna/szczypiorek/rzodkiewka – 50 g / porcje
- Sałatka z szynki, sera cheddar i pomidorami – 50 g / porcje
- Krucha babeczka nadziewana Wędzona makrela/zielony groszek/pikle – 50 g / porcje
- Krucha babeczka zapiekana z warzywami, serkiem topionym i jajkiem – 50 g / porcje
- Kulebiak z łososiem i szpinakiem – 50 g / porcje
- Marchewki z ciasta francuskiego faszerowana musem z łososia wędzonego – 50 g / porcje
- Vol an vent z pate z kurzych wątróbek z prażonymi wiśniami i rozmarynem – 50 g / porcję
- Pikantna terrina drobiowa z warzywami – 50 g / porcję
- Spring Rolls z papieru ryżowego z krewetką i awokado – 50 g / porcję
- Szynka gotowana w całości
- Świąteczny pasztet z królika
- Pieczony boczek
Sałatki
- Tradycyjna sałatka jarzynowa – 200 g / porcję
- Tortelimi z suszonym pomidorem, serem feta, rukolą i prażonym słonecznikiem – 200 g / porcję
- Sałatka z selera konserwowego, żółtego sera, szynki i ananasa – 200 g / porcję
Ciasto
- Babka pieczona
- Babka gotowana
- Mazurek
- Sernik z brzoskwiniami
- Orzechowiec
- Pascha wielkanocna
- Ciasto czekoladowe ze śliwką kalifornijską
Zupa
- Zupa chrzanowa na domowej wędzonce – 300 ml / porcję
- Żurek wielkanocny na białej kiełbasie – 300 ml / porcję
- Flaki cielęce – 300 ml/ porcję
Danie główne
- Pręga wołowa w sosie winno musztardowym – 150 g / porcję
- Golonka wieprzowa pieczona w piwie – 150 g / porcję
- Golonka nadziewana grzybami mun – 150 g / porcję
- Rolada kurczaka nadziewana risotto warzywnym pod serowym beszamelem – 150 g / porcję
- Pieczony karczek z kością w warzywach korzennych – 150 g / porcję
- Kurczak zagrodowy faszerowany mięsem mielonym i wątróbką – ok. 2 kg
- Pierogi z ciasta pietruszkowego nadziewane białą kiełbasą
- Udo z kaczki duszone w majeranku i śmietanie – 150 g / porcję
- Rolada z indyka faszerowana grzybami – 150 g / porcję
- Sakiewka wieprzowa z porem i sosem tatarskim – 150 g / porcję
- Dorsz zapiekany z warzywami korzennymi – 150 g / porcję
- Rolada z indyka ze szpinakiem serem gorgonzola i orzechami nerkowca – 150 g / porcję
Oprócz powyższych dań przyjmujemy również zamówienia na dania z menu całorocznego