Catering Anna
  • Home
  • O nas
  • Aktualności
  • Oferta
  • Nasze menu
  • Galeria
  • Kontakt
  • Home
  • O nas
  • Aktualności
  • Oferta
Catering Anna
Catering Anna
  • Nasze menu
  • Galeria
  • Kontakt
 

Aktualności

HomeaktualnosciCatering wigilijny do domu

Catering wigilijny do domu

Zamówienia przyjmujemy najpóźniej do dnia 10.12.2022 r lub do wyczerpania liczby zamówień. Dostawa lub odbiór osobisty zamówień w dniach 23-24 grudnia. Składanie oraz wycena zamówień: anna@catering-anna.pl; 63 27 65 283 Zupy Barszcz czerwony – 300 ml / porcję Krem grzybowy podany z groszkiem ptysiowym – 300 ml / porcję Pikantna zupa rybna – 300 ml / […]

Udostępnij:

Zamówienia przyjmujemy najpóźniej do dnia 10.12.2022 r lub do wyczerpania liczby zamówień.

Dostawa lub odbiór osobisty zamówień w dniach 23-24 grudnia.

Składanie oraz wycena zamówień: anna@catering-anna.pl; 63 27 65 283

Zupy

  • Barszcz czerwony – 300 ml / porcję
  • Krem grzybowy podany z groszkiem ptysiowym – 300 ml / porcję
  • Pikantna zupa rybna – 300 ml / porcję

Pierogi

  • Pierogi z wędzoną rybą, szpinakiem i fetą
  • Pierogi z twarożkiem
  • Pierogi z kapustą i grzybami
  • Pierogi wegetariańskie z farszem warzywnym
  • Domowe uszka z grzybami – 6 szt. / porcję

Ryby na ciepło

  • Karp pieczony – 150 g. / porcję
  • Pstrąg pieczony w całości – 220 g. / szt.
  • Dorada pieczona w całości z masłem i cytryną – 300 g./porcję
  • Jesiotr w panierce z chleba tostowego i ziół – 150 g. / porcję
  • Dorsz zapiekany z warzywami – 150 g. / porcję
  • Łosoś w sosie śmietanowo – koperkowym – 150 g. / porcję
  • Dorsz w sosie śmietanowo – koperkowym – 150 g. / porcję
  • Dorsz smażony soute w sosie grzybowym – 150 g. / porcję
  • Roladki z dorsza z czerwonym pesto i cukinią –  g. / porcję

Kapusty

  • Kapusta wigilijna z grochem – 200 g / porcję
  • Kapusta wigilijna z grzybami – 200 g / porcję

Krokiety / paszteciki

  • Krokiety z pieczarkami – 120 g / porcję
  • Krokiety z kapustą i grzybami – 120 g / porcję
  • Pasztecik wigilijny z grzybami – 25 g / szt.

Zimne zakąski wigilijne

  • Kluski z makiem (makiełki) – 100 g. / porcję
  • Wegańska ryba po grecku (tofu) – 150 g / porcję
  • Dorsz w zalewie octowej – 150 g / porcję
  • Ryba po japońsku z ogórkiem i cebulą – 150 g / porcję
  • Ryba po grecku z warzywami – 150 g / porcję
  • Karp w galarecie – 100 g / porcję
  • Pstrąg faszerowany w galarecie (w całości) – ok. 300 g.
  • Śledź w oleju z cebulką, papryką i ogórkiem z ziołami – 100 g. / porcję
  • Koreczki śledziowe w zalewie octowej  – 100 g. / porcję
  • Śledzie po kaszubsku  – 100 g. / porcję
  • Śledź w śmietanie  – 100 g. / porcję
  • Rożki z łososia wędzonego z sałatką na ciemnym chlebku – 50 g/ porcję
  • Rolada szpinakowa z łososiem wędzonym i serkiem (porcjowana w plastry) – 50 g/ porcję
  • Pstrąg wędzony (w całości) – ok. 220 g. / szt.
  • Terrina rybna – 50 g/ porcję
  • Vol an vent z kapustą i grzybami – 50 g/ porcję
  • Śledź po kaszubsku w kruchej babeczce – 50 g/ porcję
  • Pieczony pasztecik z łososiem i suszonymi pomidorami – 50 g/ porcję
  • Świąteczny pasztet z karpia z marynowanymi warzywami – 50 g/ porcję
  • Krewetka w cieście ziemniaczanym podana na sosie orientalnym – 50 g/ porcję
  • Tatar z łososia wędzonego z czerwoną cebulą i kaparami – 50 g. / porcję
  • Tatar ze śledzia z warzywami i sosem majonezowym  – 50 g. / porcję
  • Polędwica z łososia ala wellington ze szpinakiem – 50 g/ porcję
  • Śledź pod pierzynką – 100 g. / porcja
  • Salceson z ryb słodkowodnych na emulsji cytrynowej – 50 g/ porcję
  • Świąteczne bliny – 50 g/ porcję

Sałatki

  • Sałatka ryżowa z tuńczykiem – 200 g/ porcję
  • Sałatka śledziowa  – 200 g/ porcję
  • Sałatka jarzynowa  – 200 g/ porcję
  • Sałatka z pieczonych buraków, koziego sera i wędzonego pstrąga pod balsamicznym dresingiem  – 150 g/ porcję
  • Sałatka brokułowo – kalafiorowa z szynką parmeńską i kiszonym ogórkiem pod dresingiem majonezowym – 200 g. / porcję

Ciasto wigilijne

  • Makowiec na kruchym spodzie
  • Strucla makowa
  • Sernik wiedeński
  • Piernik przełożony konfiturą z czarnej porzeczki
  • Orzechowiec

Desery wigilijne:

  • Piernik z jogurtem greckim, miodem i orzechami – 100 ml / szt.
  • Kasza manna z bakaliami, czekoladką i ciastkiem cygaretowym – 100 ml / szt.
  • Muf finy makowe
  • Rogaliki z nadzieniem serowo makowym

Dania mięsne:

  • Pierś z indyka faszerowana grzybami leśnymi (pieczona w całości) – 1500 g.
  • Kurczak z kostką w sosie z czerwonego wina i warzyw – 150,00 g / porcję
  • Schab po sztygarsku z białą kiełbasą – 150,00 g / porcję
  • Pręga duszona w sosie własnym – 150,00 g / porcję
  • Pieczona kaczka w całości z jabłkami – ok. 2 kg
  • Rolada z kurczaka z bakłażanem i serem gorgonzola – 150 g. / porcja
  • Szaszłyk wieprzowy po myśliwsku – 150 g./porcję

Oprócz powyższych dań przyjmujemy również zamówienia na dania z menu całorocznego

TELEFON: +48 609 414 717, 63 27 65 283

E-MAIL: OFERTA@CATERING-ANNA.PL

Menu
  • Home
  • O nas
  • Aktualności
  • Oferta
  • Nasze menu
  • Galeria
  • Kontakt
  • Ochrona danych osobowych
SZYBKI KONTAKT
Catering Anna
ul. Jeziorna 31
62-402 Ostrowite
SZUKAJ NAS
 
COPYRIGHT BY CATERING ANNA Ⓒ 2017 | WYKONANIE: TWOJASLUPCA.PL