Catering Anna
  • Home
  • O nas
  • Aktualności
  • Oferta
  • Nasze menu
  • Galeria
  • Kontakt
  • Home
  • O nas
  • Aktualności
  • Oferta
Catering Anna
Catering Anna
  • Nasze menu
  • Galeria
  • Kontakt
 

Aktualności

HomeaktualnosciCatering świąteczny do domu

Catering świąteczny do domu

Description:

Zamówienia przyjmujemy najpóźniej do dnia 13.12.2024 r lub do wyczerpania liczby zamówień. Dostawa lub odbiór osobisty zamówień w dniach 23-24 grudnia. Składanie oraz wycena zamówień: anna@catering-anna.pl; 63 27 65 283 Zupy Barszcz czerwony – 300 ml / porcję Krem grzybowy podany z groszkiem ptysiowym – 300 ml / porcję Pikantna zupa rybna – 300 ml / […]

Share:

Zamówienia przyjmujemy najpóźniej do dnia 13.12.2024 r lub do wyczerpania liczby zamówień.

Dostawa lub odbiór osobisty zamówień w dniach 23-24 grudnia.

Składanie oraz wycena zamówień: anna@catering-anna.pl; 63 27 65 283

Zupy

  • Barszcz czerwony – 300 ml / porcję
  • Krem grzybowy podany z groszkiem ptysiowym – 300 ml / porcję
  • Pikantna zupa rybna – 300 ml / porcję

Pierogi

  • Pierogi z twarożkiem (szt.)
  • Pierogi z kapustą i grzybami (szt.)
  • Pierogi z łososiem, szpinakiem i serem ricotta (szt.)
  • Pierogi z ciasta pietruszkowego z farszem warzywnym (szt.)
  • Domowe uszka z grzybami – 6 szt. / porcję – 7,60 zł / porcję

Ryby na ciepło

  • Karp pieczony – 150 g. / porcję
  • Karp po żydowsku z rodzynkami i białym winem – 150 g. / porcję
  • Pstrąg pieczony w całości – 220 g. / szt.
  • Gołąbki z miruny w kapuście włoskiej z sosem koperkowym – 150 g. / porcję
  • Łosoś pieczony soute w sosie z czerwonych buraków i śmietany  – 150 g. / porcję
  • Łosoś pieczony soute  w sosie śmietanowo – koperkowym – 150 g. / porcję
  • Dorsz w sosie śmietanowo – koperkowym – 150 g. / porcję
  • Dorsz smażony soute w sosie grzybowym – 150 g. / porcję

Kapusty

  • Kapusta wigilijna z grochem – 200 g / porcję
  • Kapusta wigilijna z grzybami – 200 g / porcję

Krokiety / paszteciki

  • Krokiety z pieczarkami – 120 g / porcję
  • Krokiety z kapustą i grzybami – 120 g / porcję
  • Krokiety buraczane w panko z boczniakami, kapustą pekińską i serem chedar  – 120 g / porcję
  • Pasztecik wigilijny z grzybami – 25 g / szt.

Zimne zakąski wigilijne

  • Kluski z makiem (makiełki) – 100 g. / porcję
  • Dorsz w zalewie octowej – 150 g / porcję
  • Dorsz po japońsku w zalewie pomidorowej z ogórkiem i cebulą – 150 g / porcję
  • Dorsz po grecku z warzywami korzennymi – 150 g / porcję
  • Pulpety z ryb słodkowodnych zalewie octowej – 150 g / porcję
  • Karp w galarecie – 150 g / porcję
  • Pstrąg z farszem rybnym w galarecie (w całości) – ok. 300 g.
  • Śledź w oleju z cebulką i ogórkiem z ziołami – 100 g. / porcję
  • Koreczki śledziowe w zalewie octowej  – 100 g. / porcję
  • Śledzie po kaszubsku  – 100 g. / porcję
  • Rożki z łososia wędzonego z sałatką na ciemnym chlebku – 50 g/ porcję
  • Rolada szpinakowa z łososiem wędzonym i serkiem (porcjowana w plastry) – 50 g/ porcję
  • Śledź po kaszubsku w kruchej babeczce – 50 g/ porcję
  • Pasztecik z ciasta filo z łososiem i suszonymi pomidorami – 50 g/ porcję
  • Krewetka w cieście ziemniaczanym podana na sosie orientalnym – 50 g/ porcję
  • Tatar z łososia wędzonego z czerwoną cebulą i kaparami – 50 g. / porcję
  • Tatar ze śledzia z warzywami i sosem majonezowym  – 50 g. / porcję
  • Polędwica z łososia ala wellington ze szpinakiem – 50 g/ porcję
  • Śledź pod pierzynką – 100 g. / porcja

Sałatki

  • Sałatka ryżowa z tuńczykiem – 200 g/ porcję
  • Sałatka jarzynowa  – 200 g/ porcję
  • Sałatka z makaronu pełnoziarnistego z awokado i fasolką szparagową pod dresingiem słodko ostrym – 200 g/ porcję
  • Sałatka ze świeżym kalafiorem, świeżym brokułem i tuńczykiem pod dresingiem majonezowym  – 200 g/ porcję

Ciasto wigilijne

  • Makowiec na kruchym spodzie – najmniejszy kawałek ¼ blachy tj. 9 porcji
  • Strucla makowa
  • Sernik wiedeński – najmniejszy kawałek ¼ blachy tj. 9 porcji
  • Piernik przełożony konfiturą z czarnej porzeczki
  • Orzechowiec – najmniejszy kawałek ¼ blachy tj. 9 porcji

Desery wigilijne:

  • Tartaletka z kremem korzennym
  • Muf finy makowe
  • Rogaliki z nadzieniem serowo makowym
  • Serniczek dyniowy

Dania mięsne:

  • Noga z kaczki duszona w suszonych śliwkach, musztardzie i majeranku – 180,00 g / porcję
  • Policzki wołowe pieczone w cebuli i grzybach – 150,00 g / porcję
  • Schab wieprzowy w sosie rocpolowym z rozmarynem – 150,00 g / porcję
  • Golonka wieprzowa pieczona w miodzie i piwie – 200,00 g / porcję

Oprócz powyższych dań przyjmujemy również zamówienia na dania z menu całorocznego

TELEFON: +48 609 414 717, 63 27 65 283

E-MAIL: OFERTA@CATERING-ANNA.PL

Menu
  • Home
  • O nas
  • Aktualności
  • Oferta
  • Nasze menu
  • Galeria
  • Kontakt
  • Ochrona danych osobowych
SZYBKI KONTAKT
Catering Anna
ul. Jeziorna 31
62-402 Ostrowite
SZUKAJ NAS
 
COPYRIGHT BY CATERING ANNA Ⓒ 2017 | WYKONANIE: TWOJASLUPCA.PL